Acasă Timpul liber Scrisoare către fetita din tine

Scrisoare către fetita din tine

Fii vie si niciodata la fel ca cea care ai fost ieri!

Fetita
Source: Pixabay

„Cum te-ai schimbat!” Iată o frază care poate panica o femeie. Sa te simti mereu la fel te poate face sa te simti linistita. Din contra, schimbarea nelinișteste, pentru că este o ușă către necunoscut. Anii care trec sunt înfricoșători, ridurile, alegerile făcute și cele pe care nu vom mai avea nici o șansă sa le facem… Da, ganditi-va: ce doare cel mai tare este ideea a ceea ce nu mai avem timp sa facem.

Dragă fetito, vei fi supărata, îți va fi frică. Vei descoperi că nu ești perfecta … din fericire! Pentru că în fiecare zi tu te transformi.

Trăiește cu entuziasm!

Bucurie
Source: Pixabay

Lasă-te ghidata de curiozitate, pentru că acesta este motorul care ghidează ființele umane spre cele mai mari descoperiri și, așa cum explică oamenii de stiinta, este ceea ce ne face să ne simțim în viață, luptă cu îmbătrânirea, stimulează setea de înțelegere. Nu credeți pe cei care vă vor spune că a crește înseamnă a avea un loc de muncă, un copil sau o casă: puteți alege orice doriți, dar învățați să vă întrebați ce doriți cu adevărat.

Prietenia este o comoară care te va ajuta să te compari, să creezi o rețea de încredere, să râzi împreună. Uită-te în ochii oamenilor pe care ii iubesti si invata sa te inconjori de persoane autentice.

INVATĂ de la singuratate

Singuratate
Source: Pixabay

Vor fi momente când vei fi singura. Folosește singurătatea ca pe o ocazie! La început este înfricoșător, deoarece creează un gol imens, care ne lasă îngrozite și neliniștite. Incet incet, veți învăța să vă familiarizați cu toate acestea. Veti descoperi că trăirea tăcerii poate deveni o aventură extraordinară.

A trăi în singurătate înseamnă a redescoperi plăcerea de a fi cu tine însuți. Este timpul să asculți muzică, să vezi ziua, să te plimbi într-un cartier necunoscut, să studiezi: investește în potențialul tău. Uneori, astfel apar emoții profunde și ne putem simți adevăratele nevoi.