Acasă Lifestyle Fiți în formă în 5 pași (pentru mamele ocupate)

Fiți în formă în 5 pași (pentru mamele ocupate)

Dedicat tuturor femeilor care luptă împotriva timpului: în fiecare dintre noi există o fată care vrea să se simtă liberă.

fata
Source: Pixabay

Oamenii trebuie să creeze un contact profund cu natura. Conform studiilor, petrecerea timpului într-un mediu natural are un efect de regenerare, combate stresul (chiar și printre cei mici) și ajută la relaxarea psihofizică. Oportunități de distractie sunt multe, de la calatoriile de duminica si până la plimbarile cu bicicleta.

CHEF DE VIATA

Primele zile însorite aduc dorința de sandale: redescoperirea plăcerii picioarelor goale și debarasarea de hainele grele te face să te bucuri de o senzație plăcută de lejeritate. Începeți cu detaliile.

ingrijire
Source: Pixabay

Picioarele se întorc în aer liber și au nevoie de ceva răsfăț. Decupati 30 de minute pentru un tratament tip spa direct la domiciliu. O ramură de rozmarin, câteva picături de ulei de arbore de ceai și ulei esențial de lavandă, sare grosieră și apă caldă: baia pentru picioare este gata. Masează-ți picioarele cu un scrub pe bază de bicarbonat, mângâie-ți pielea cu ulei natural și, în sfârșit, îndrăznește culoarea pe care ai dori să o porți pe unghii.

Ziua este alcătuită din lucruri mărunte capabile să adauge o notă de fericire existenței noastre. Zece minute pentru o cafea în acel loc frumos, o seară la cinematograful în aer liber, concertul cu întreaga familie, plimbarea zilnică în aer curat: iată cum să salutați începutul verii redescoperindu-vă energia.

PIELE DETOX

După lunile de iarnă, pielea poate părea cenușie și plictisitoare. Cu scrubul iluminator luptați cu semnele de oboseală și găsiți plăcerea contactului cu pielea. Într-un bol adăugați câteva linguri de sare fină, ulei vegetal (de exemplu, avocado, rosehip, in, jojoba sau nucă de cocos) și iaurt, cu o putere foarte hidratantă. Masați, apoi clătiți: vă va lasa o senzație plăcută de bunăstare.

Crema este lipicioasa pe timp de caldura și te face să pierzi timpul? Uleiurile vegetale, pentru utilizare pe pielea umedă, hidratează și hrănesc profund. Intrați în duș, apoi opriți jetul și masați-vă corpul și fața cu ulei, apoi înfășurați-vă într-un prosop. Un obicei simplu capabil să contrasteze vergeturile și să țină țesăturile elastice: ușor și rapid, te va ajuta să ai grijă de tine chiar și atunci când nu ai timp. Mai multa miscare si mai putina dieta.

GATA CU DIETA!

relax
Source: Pixabay

Este timpul pentru sport: zilele frumoase iti provoaca dorința de a petrece mai mult timp în aer liber, de a deveni activ, de a redescoperi contactul cu natura. Înlocuiește gândul că trebuie să slăbești sau să rămâi în formă cu tot ceea ce contribuie la bunăstarea ta și te face să te simți vital, de la mâncare bună la sport, ceea ce te distrează cu adevărat.

Simte energia de viață trezindu-te și întrebandu-te ce ai nevoie in prezent. Ar putea fi un weekend de distractie si calatorie, o oră de înot sau dans, un ajutor la serviciu: asculta vocea instinctelor tale și lasă loc emoțiilor. Ia-ti o zi libera!

IMPORTANȚA PRIETENILOR

iesire
Source: Pixabay

Duminică? Este interzis să o pierdeti facand curatenie. Mai bine să organizați curățenia în timpul săptămânii, solicitând ajutorul tuturor. Secretul este sa-i faceti pe toți să devină responsabili pentru ei înșiși.

Ordinea intretinuta zi de zi evită stresul curățării de mare volum datorata acumulărilor și economisește timp. Începeți să vă bucurați de ziua voastră liberă. Atrageti-va partenerul, copiii și prietenii pe bicicletă în parc sau la o joaca cu mingea sau in natura la padure sau un parau. Există multe lucruri pe care vara le oferă si în oraș: primul pas este să începi să privești locurile în care trăiesti cu ochi noi.