Conditii de utilizare

Termeni și condiții de utilizare a site-ului web

1. Conditii
Accesând acest website, de la https://omgfact.net, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni și condiții de utilizare a site-ului și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru conditiile de utilizare dupa oricare legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, nu va este permisa acesarea acestui site. Materialele conținute de acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor și a mărcilor comerciale.

2. Utilizarea licenței
Permisiunea este acordată pentru a descărca temporar o copie a materialelor de pe website-ul OMGFact, numai pentru vizualizare tranzitorie personală și non-comercială. Aceasta este acordarea unei licențe, nu reprezinta transferul de titlu și, în conformitate cu această licență, nu puteți:

-modifica sau copia materialele;
-sa utilizați materialele pentru orice scop comercial sau pentru orice afișare publică;
-sa încercati sa inversati orice software conținut pe site-ul web al OMGFact;
-sa eliminati din materialele de utilizare vreo notificare de drepturi de autor sau alte notificari ale proprietatii sau
sa transferati materialele către o altă persoană sau sa le folositi pentru orice alt server.
Incălcarea oricăreia dintre aceste restricții va permite OMGFact să înceteze acordul. După încetarea acordului, dreptul dvs. de vizualizare va fi de asemenea încetat și va trebui să distrugeți orice material descărcat în posesia dvs., indiferent dacă este tipărit sau format electronic.

3. Disclaimer
Toate materialele de pe site-ul web OMGFact sunt furnizate dupa principiul „așa cum este”. OMGFact nu oferă nicio garanție,exprimata sau implicita, asa ca neagă toate celelalte garanții. Mai mult, OMGFact nu face nicio reprezentare cu privire la acuratețea sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe site-ul său Web sau cu alt fel de legătură cu materialele sau oricare alte site-uri conectate acestui website.

4. Limitări
OMGFact sau furnizorii săi nu vor fi trași la răspundere pentru daunele care vor apărea odata cu utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor de pe website-ul OMGFact, chiar dacă OMGFact sau un reprezentant autorizat al acestui site web au fost notificati, oral sau în scris, despre posibilitatea unor asemenea pagube. Unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daune accidentale, este posibil ca aceste limitări să nu se aplice pentru dvs.

5. Revizuiri și Errata
Materialele care apar pe website-ul OMGFact pot include erori tehnice, tipografice sau fotografice. OMGFact nu va promite că oricare material de pe acest site web este corect, complet sau actual. OMGFact poate modifica materialele conținute pe site-ul său Web în orice moment, fără notificare prealabilă. OMGFact nu se angajează să actualizeze materialele.

6. Legături
OMGFact nu a examinat toate site-urile conectate la site-ul său web și nu este responsabil pentru conținutul nici unui astfel de website conectat. Prezența oricărui link nu implică aprobarea de către OMGFact a acestui website. Folosirea oricarui website conectat ramane la riscul utilizatorului.

7.Modificari ale conditiilor de utilizare a website-ului
OMGFact poate revizui în orice moment acești Termeni de utilizare pentru site-ul său Web, fără notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să fiți responsabil de versiunea curentă a acestor Termeni și Condiții de Utilizare.

8. Confidențialitatea dvs.
Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate.

9. Legea guvernantă
Orice cerere legată de site-ul web al OMGFact va fi reglementată de legile RO fără a ține cont de dispozițiile sale privind conflictul de legi.