Ce te face să te îndrăgostești?

Pai, este exact ceea ce cauți în tine. Mi-a luat ceva timp să înțeleg, dar gândindu-mă la trecutul meu și, mai ales, gandindu-ma la viitorul meu, îmi este clar că ceea ce ne face sa ne îndrăgostim are întotdeauna caracteristicile a ceea ce căutăm în noi insine.

inima
Source: Pixabay

Toți oamenii, cărțile, filmele, poveștile care ne fac să ne îndrăgostim, au întotdeauna caracteristica de a ne arăta un aspect al vieții și ceea ce ne inconjoară pe care nu il vedem în acel moment. Dar, odată ce surprindem aspectul respectiv, corzile care trebuie incep sa vibreze și magia se creaza.

Așadar, gândindu-mă la tine care citesti și la viața ta, iată cum aș explica acest mecanism simplu: Te îndrăgostești de o persoană care este mai sigură pe sine? Probabil ti-ar placea sa fii o persoana mai increzatoare. Te îndrăgostești de o persoană carismatică? Probabil că doresti să iti arati carisma.

Love
Source: Pexels

Glumind cu prietenii care par să se îndrăgostească mereu de bărbatul care fuge (și care dintre noi nu s-a îndrăgostit de el măcar o dată?), am înțeles că atunci când o femeie se îndrăgostește de „motociclistul care se aruncă cu părul în vânt pentru drumurile vieții” este adesea o femeie care este mult mai sălbatică decât și-a permis să fie și care se îndrăgostește de libertatea pe care o întruchipează cumva acest bărbat.

Cuplu
Source: Pixabay

M-am îndrăgostit cu adevărat și platonic de bărbați cu un rucsac in spate care au lăsat totul pentru a pleca într-o aventură. Mi-a plăcut cu fiecare fibră a corpului meu sentimentul pe care acest mod de a trăi viața fără rădăcini mi l-a dat … și am înțeles de fiecare dată că, daca ceva ne face inima să bată mai repede, este doar pentru că, dincolo de chimie și hormoni, se trezește ceva visceral și profund în noi, care depășește cu mult persoana sau evenimentul în sine.

Ori de câte ori ne îndrăgostim profund, ne amintim de ceva important despre noi înșine. Ne amintim că putem fi mai mult decât suntem convinși a fi, iar îndrăgostirea este detonatorul care declanseaza în noi această conștientizare.

ȘI ACUM MĂ GÂNDESC: DE CINE TE INDRAGOSTESTI ACUM?

Indragostire
Source: Pexels

Cine sau ce determina la tine pierderea ratiunii? Am o veste bună pentru tine: dincolo de faptul ca povestea ta merge bine sau rău, ceea ce ți se întâmplă îți reamintește ceva ce cauți: poate că este libertate, poate ca este noutate, poate este o carismă… Orice ar fi, dacă ai suficient curaj pentru a urmări acea lumină care se aprinde în tine de fiecare dată când te îndrăgostești, nu poți greși!

Uneori chiar motociclistul insusi sau altcineva se va opri datorita lui la tine, alții vor continua pe drumul lor, dar el îți va pastra întotdeauna un cadou: să-ți amintească ce îți face inima să bată și ce cauți.

Oricât de multă dragoste ai avea pentru ceilalți, amintește-ți mereu că oamenii vin și pleacă în viața noastră, dar sentimentele cu care ne vom plimba vor fi cu noi pentru totdeauna … Amintiți-vă mereu ce căutați!

O îmbrățișare din partea coach-ului tau indragostit!